Tag Archives: Macromedia JRun

How To Quickly Fix Common JRun / ColdFusion Startup Problems

If you’ve ever poked around with the various JRun XML configuration files in ColdFusion before, chances are you’ve ran across a time where you’ve not been able to get JRun to start properly. This is not an end all, be … Continue reading

Posted in Culture, Languages | Tagged , , , , , , , , | 10 Comments

Have You Had JRun Connector Problems?

Steve has a few entries about the problems he’s having with JRun connectors, and admittedly they’ve been quite a thorn for me for quite some time. I’ve pretty much narrowed the problem down to them being problems with connecting to … Continue reading

Posted in Servers, Tools | Tagged , , , , , , , , | 11 Comments

Global Script Protection: Long Execution Time of cfapplication Tag in ColdFusion MX 7.0

Today I’ve been doing some post-configuration testing of a JRun cluster I setup running ColdFusion MX 7.0 with multiple instances on each server and ran into a very strange problem. The application I was testing suddenly had an execution time … Continue reading

Posted in Languages, Tips, Hacks, & Tricks | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

Installing ColdFusion / JRun on a Dell Server Gotcha

I’m currently working on setting-up a two-tiered clustered environment on some brand spanking new Dell servers running Windows Server 2003, and ran into a little problem which I’m sure will creep up for other people. I installed ColdFusion MX 7.0 … Continue reading

Posted in Languages, Servers, Tips, Hacks, & Tricks | Tagged , , , , , , , | 4 Comments